MEDIÁCIÓ

Megállapodás konszenzussal

Hisszük azt, hogy hosszan elnyúló és rendkívül költséges peres eljárás helyett, nyílt, asszertív kommunikációval el lehet érni azt, hogy a konfliktusban álló felek, az őket érintő témában olyan megállapodásra jussanak, amely mindegyikőjük számára elfogadható és megelégedéssel tölti el.

Célunk

Hiszünk abban, hogy a házasság felbontása előtt álló szülők egyre nagyobb hányada szerez tudomást a mediációról és veszi igénybe azt, megtéve ezzel az első lépést afelé, hogy a közös gyermeket/gyermekeket békében, kiegyensúlyozottan, a gyermek érdekeit szem előtt tartva neveljék a továbbiakban is.

Segíthetünk ebben?

Mi az a mediáció?

A mediáció olyan konfliktuskezelési módszer, amelyben a résztvevők egy pártatlan szakember – a mediátor – segítségével próbálnak megoldást találni a konfliktusra. Olyan megoldásra törekednek, amely egyéni és kölcsönös érdekeik figyelembevételével – mindannyiuknak megfelel. Amennyiben a mediációs ülés sikeresen zárul, úgy a felek közötti megállapodást írásba foglaljuk és válásra vonatkozó igény esetén, a házasság felbontásához szükséges keresetlevelet is elkészítjük.

DÍJAINK

Előkészítő megbeszélés

20 000 Ft / óra / fő

Mediációs ülés

60 000 Ft / 3óra / 2fő

Megállapodás írásba foglalása és benyújtása

50 000 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk!